Europa-exit gør FCK-spillere sultne

FC København har mulighed for at teste sin brede trup i DBU Pokalen, hvor FC Vestsjælland venter onsdag.

FC København deltager ikke i et europæiske gruppespil for første gang i ti år, og derfor kan kampene i DBU Pokalen være med til at teste københavnernes brede trup.

Onsdag aften skal FCK på besøg i Slagelse, hvor FC Vestsjælland fra 1. division venter i pokalturneringens tredje runde, og midtbanespilleren William Kvist maner til besindighed i forhold til at tage let på opgaven.

- Ja, vi har været der før og ved, hvor svært det kan være de her steder. Det kan godt blive en kamp som mod Hobro i søndags, hvor de vil stå dybt og vente på os, siger William Kvist til FCK's hjemmeside.

Landsholdsspilleren vurderer, at det for FC Vestsjælland, der i øjeblikket ligger sidst i den næstbedste række, kan være en "gratis kamp."

For FC København er pokalturneringen en mulighed for at få klubbens mange spillere i kamp, efter at der ikke længere står europæiske kampe på menuen i efteråret.

- Vi har også en bred trup, hvor alle er ekstra sultne for spilletid, fordi vi ikke kom med i Europa League-gruppespillet. Så det handler om at vise, vi er bedre og have den nødvendige tålmodighed ligesom i søndags, siger William Kvist.

Tirsdag blev OB sendt ud af DBU Pokalen af Fredericia fra 1. division, mens der var videre avancement for AGF, Sønderjyske og Viborg. Brøndby IF er også i kamp onsdag, hvor det gælder mødet ude mod Holbæk fra 2. division.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst