Europæisk cup på vej til Arena Nord

FC Outlaws forventer at få fordel af hjemmebane i kvalifikation til Europa League i floorball

FC Outlaws danske mestre i floorball for damer kan formentlig se frem til at have hjemmebane i de kommende kvalifikationskampe til Europa League.Foto: Carl Th. Poulsen <i>Carl Th. Poulsen</i>

FC Outlaws danske mestre i floorball for damer kan formentlig se frem til at have hjemmebane i de kommende kvalifikationskampe til Europa League.Foto: Carl Th. Poulsen Carl Th. Poulsen

FREDERIKSHAVN:Som danske mestre i floorball for kvinder er FC Outlaws automatisk med i kvalifikationen til efterårets Europa League, og frederikshavnerne får formentlig fordel af hjemmebane i Arena Nord til at sikre sig en plads i den europæiske cup, som afvikles i Slovakiet 10.- 15. oktober.

- Vi forventer at få grønt lys fra IFF, som er det internationale floorball forbund, til at afvikle kvalifikationen for både herrer og damer i Frederikshavn i dagene 28. august til 2. september, siger Aage Gøgsig fra FC Outlaws.
De fire store floorball-nationer, Sverige, Finland, Schweiz og Tjekkiet deltager med hold i Champions League sammen med de to bedste hold fra Europa League, og det er kvalifikationen dertil, som formentlig skal spilles i Arena Nord.

Ti hold ventes at deltage

Aage Gøgsig regner med, at seks herrehold og tre-fire damehold skal dyste i kvalifikationen i Frederikshavn, og FC Outlaws vil være med hos damerne, mens det endnu er usikkert, om de danske herremestre fra Rødovre vil deltage.

FC Outlaws har tidligere stået som arrangør af en europæisk turnering.
I 2007 arrangerede klubben Europa Cuppen, hvor alle de store nationer deltog.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.