Europæisk exit skuffer Randers-træner

Indstillingen var god, men målene udeblev, da Randers tirsdag tabte til Elfsborg på udebane.

Det skuffer Randers' cheftræner, Colin Todd, at hans mandskab er ude af dette års Europa League-kvalifikation.

Det siger han på en pressekonference efter 0-1-nederlaget til svenske Elfsborg, der beseglede Randers' europæiske skæbne efter forlænget spilletid.

- Det var en skuffelse at tabe i dag, selv om vi vidste, at det ville blive svært, for Elfsborg er et formidabelt hjemmehold. Begge hold kom til flere halve chancer, og det var generelt en meget jævnbyrdig kamp.

- Faktisk havde vi spilovertaget i flere perioder af den tid, hvor vi var en spiller i undertal. Man kunne tydeligt mærke, at de var bange for en udligning, siger Colin Todd på pressekonferencen ifølge klubbens hjemmeside.

Samlet set lykkedes det ikke for Randers at score i de i alt 210 minutters fodbold plus tillægstid, som randrusianerne spillede mod Elfsborg.

Vilkårene for et mål blev ikke bedre, da angriberen Nicolai Brock-Madsen fik rødt kort med syv minutter tilbage af den ordinære spilletid ved stillingen 0-0. Fire minutter inde i den forlængede spilletid scorede svenskerne.

- Vores indstilling blev udfordret, og vi viste os fra den rigtige side. Der var vilje, der var drive, der var ønsket om at præstere.

- Vi blev igen ramt af en udvisning, men trods det handicap følte jeg hele tiden, at vi godt kunne få noget brugbart ud af kampen, siger cheftræneren.

Randers havde begrænset med målchancer i tirsdagens opgør, mens holdet til gengæld havde flere store muligheder i den første kamp i torsdags, som endte målløst.

Målene er gemt til Superligaen, håber Colin Todd.

- Vi har måske nok haft svært ved at score mål, men det vil vende på søndag mod FC Nordsjælland, siger han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst