Europæisk indstilling skal sende Brøndby på pointtavlen

Vilje, fight og hjerteblod skal sikre Brøndbys sæsonens første point søndag aften i Alka Superligaen.

Efter tre spillerunder ligger pointløse Brøndby sidst i Alka Superligaen, men det vil cheftræner Thomas Frank gøre alt for at lave om på søndag aften, når Brøndby møder Randers på udebane.

Opskriften er simpel: Indstillingen skal være den samme, som Brøndby viste i torsdagens Europa League-kamp mod Omonia på Cypern, hvor den danske klub sikrede sig avancement med et 2-2-resultat.

- Vi skal på tavlen i aften. Vi skal vise samme mentale indstilling som den, vi viste mod AC Omonia i torsdags, hvor vi udviste vilje, fight og hjerteblod.

- Vi skal bruge succesen fra Europa til at kæmpe os ind i Superligaen, hvor vi skylder vores fans at give alt, når vi går på banen. Hvis vi gør det, så skal resultaterne og pointene nok komme, siger Thomas Frank til Brøndbys hjemmeside.

Han forventer dog en svær kamp, når Brøndby møder sidste sæsons nummer fire.

- Vores udgangspunkt er altid at spille kampe på vores præmisser, men vi ved også, at Randers vil lægge et kæmpe pres på os fra første fløjt, så vi skal være kloge og rolige i vores omgang med bolden og ikke give noget væk.

- Vi skal stå solidt i vores defensiv, for vi ved, at de er stærke til at slå mange indlæg og har stor styrke i boksen, uanset hvilke angribere de spiller med.

- Vi skal have modet til at spille os ud af presset og tage initiativet igennem hurtige omstillinger, og så skal vi udnytte vores standardsituationer, siger Brøndby-træneren.

Randers og Brøndby spillede 1-1 på AutoC Park, da holdene mødtes i næstsidste spillerunde i sidste sæson i et direkte opgør om bronzemedaljerne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.