EMNER

Eurovision 2014 i Parken?

Nu begynder et års planlægning for DR

Efter Emmelies sejr skal DR nu i arbejdstøjet for at planlægge Eurovisionens Melodi Grand Prix i 2014. Foto: Scanpix

Efter Emmelies sejr skal DR nu i arbejdstøjet for at planlægge Eurovisionens Melodi Grand Prix i 2014. Foto: Scanpix

KØBENHAVN:Bookmakernes forudsigelser omkring danske Emmelie de Forest har givet stof til eftertanke for DR, men endnu ligger intet fast for Eurovision 2014.

- Vi har ikke planlagt noget endnu, men med de forudsigelser har vi gjort os nogle overvejelser om, hvordan vi skulle hjælpe Emmelie i aften, men vi venter med planerne til vi starter på arbejde igen, siger generaldirektør Maria Rørbye Rønn til Ritzau.

Fraråder direkte Parken

Forud for aftenens sejr har DR’s egen grand prix-ekspert Ole Tøpholm frarådet at gøre som i 2001 og holde det store arrangement i Parken, hvor han mener, lyden er forfærdelig.

Parken modtager jævnligt kritik for lyden ved store arrangementer, og senest er en koncert med legenden Bruce Springsteen blevet skæmmet af det dårlige lydtæppe.

Men endnu vil Maria Rørbye Rønn ikke udelukke Parken.

- Det er for tidligt at sige noget som helst. Vi har ikke engang lagt os fast på et ambitionsniveau endnu, så afgørelsen af stedet må vente, siger hun.

Samme høje niveau som i Malmø

Men efter et show med mange fine detaljer, som sjove videoer og lysende armbånd fra svenskerne, skal DR ikke kigge langt efter opskriften på succes, understreger hun.

- Jeg håber, at det bliver en stor musikalsk oplevelse. Jeg håber, vi kan levere samme høje niveau og stemning næste år i Danmark, siger Maria Rørbye Rønn.

Det er en glad generaldirektør, som overtager stafetten fra Sverige, efter Loreens sang ”Euphoria” bragte showet til Malmö Arena.

- Det har været ret fantastisk at følge Emmelies kæmpe udvikling. Jeg synes, det er fantastisk, hun har gjort det fremragende, mener Maria Rørbye Rønn.

Emmelie de Forest var på forhånd spået sejren af bookmakere, og inden konkurrencen gik i gang lørdag aften, var hendes odds så langt nede som 1,57 hos bookmakerne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.