Evans: Touren begynder først søndag

Den forsvarende Tour de France-mester kunne ikke helt følge med de bedste i prologen, men slår det hen.

Evans: Touren begynder først søndag

Som forsvarende mester og habil enkeltstartsrytter var der høje forventninger til den forsvarende mester, Cadel Evans, i den prolog, der åbnede dette års Tour de France.

Men australieren fik det ikke helt til at glide på turen mod uret i den belgiske by Liége og måtte tage til takke med en 13.-plads og et tidstab på 17 sekunder til vinderen Fabian Cancellara.

Hvad endnu værre er, så satte Evans 10 sekunder til i forhold til sin formodet værste konkurrent til den samlede sejr, briten Bradley Wiggins.

Men australieren afviser, at der er noget foruroligende eller overraskende i det.

- Jeg mistede ikke tid til de andre Tour-favoritter. Jeg tabte tid til den, jeg havde regnet med at tabe tid til, siger Evans ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Kaptajnen på BMC-holdet mener ikke, at de 10 sekunder er noget at snakke om i et løb, der varer tre uger og sammenlagt har en længde på mere end 3500 kilometer.

- Det rigtige løb begynder i morgen. Jeg glæder mig til landevejsetaperne. Jeg føler mig godt tilpas, og det gør alle andre på holdet også. Vi glæder os til at komme rigtigt i gang, siger Evans.

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.