Frederikshavn

Eventyret lever på Knivholt

Årets Robin Hood-dage startede med masser af børn på besøg

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Brother Tuck alias Alif Kracht leder Eventyret på Knivholt.

FREDERIKSHAVN:- Det er alletiders mulighed for en god oplevelse. For børn, forældre og bedsteforældre. Læg mobiltelefonerne væk og tag på en tur tilbage til Middelalderen.

Det siger Ridder Kaas, en af de mange deltagere i Eventyret på Knivholt, årets Robin Hood-dage, der startede fredag og fortsætter hele weekenden.

Ridder Kaas, der hedder Toby til fornavn, kommer fra Himmerland Ridderggruppe, som til daglig huserer i Jysk Middelaldercenter syd for Hobro.

- Vi formidler historien om livet dengang i Middelalderen. Om ridning, fægtning, dans, bordskik, madlavning og meget mere, fortæller Ridder Kaas, der sammen med sine væbnere overnatter i et af de mange telte på marken vest for Knivholt.

Gæster langvejs fra

Fredag var børnenes dag. 450 børn og unge levede sig ind i eventyret om Robin Hood, og blandt gæsterne var elever og lærere fra Astrup Friskole, der er på lejrskole på Knivholt. De fik sig en ekstra oplevelse - ikke mindst med de små kaninunger og gedekid, der er på pladsen.

Årets Robin Hood kommer fra rollespilsforeningen i Hjørring og hedder Erik Jeppesen. Lady Marion er Camilla Jensen fra Dybvad, og i det hele taget trækker eventyret folk til fra det meste af Nordjylland.

- Eventyret vokser stille og roligt af sig selv år for år, selv om vi i år er lidt ramt af sidste skoledag og eksamenstid, siger Brother Tuck, Alif Kracht, som er formand for Eventyret på Knivholt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.