Fodbold

Everton er på jagt efter klubikon fra Arsenal

Theo Walcott har været i Arsenal i 12 år, men nu forsøger Everton at lokke ham til Liverpool.

Theo Walcott har optrådt mere i træningstøj end i spillertøj for Arsenal i denne sæson, og jagten på spilletid kan nu sende ham til Everton. Foto: Scanpix/Adrian Dennis

Theo Walcott har optrådt mere i træningstøj end i spillertøj for Arsenal i denne sæson, og jagten på spilletid kan nu sende ham til Everton. Foto: Scanpix/Adrian Dennis

Theo Walcott har næsten spillet 400 kampe for Arsenal, men i denne sæson er det endnu ikke blevet til en plads i startopstillingen i Premier League.

Derfor lugter Everton-manager Sam Allardyce mulighed for at hente den 28-årige englænder, der mangler spilletid for at gøre sig gældende til Englands VM-trup.

- Jeg tror, I alle kender til vores interesse i Theo. Hvis det kan lade sig gøre at lukke den handel, så bliver jeg meget glad, siger Sam Allardyce ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Der er naturligvis forhandlinger i gang på nuværende tidspunkt, og hvis parterne kan blive enige, som er noget af det sværeste nu til dags, så vil det være en stærk forstærkning i offensiven, mener jeg.

Everton-manageren fremhæver flere kvaliteter ved Walcott. Blandt andet hans målfarlighed, erfaring og hans indlæg fra distancen.

Everton har allerede forstærket sig i offensiven i form af den tyrkiske landsholdsangriber Cenk Tosun, der blev hentet i Besiktas. Men Allardyce mener, at der er andre kvaliteter i Walcott.

- Theo er ikke så risikabelt et køb, for han har bevist sig. Han har allerede scoret over 100 mål for Arsenal og lavet masser af assister.

Allardyce overtog roret i Everton i slutningen af november, og det havde øjeblikkelig virkning.

Klubben spillede sig væk fra nedrykningspladserne, men udviklingen er gået i stå, og manageren har flere gange efterlyst målfarlighed i truppen.

Liverpool-klubben ligger i midten af tabellen, men har ikke vundet i de seneste fire Premier League-kampe. Kun en enkelt scoring er det blevet til i de kampe.

Walcott har 18 måneder tilbage af sin kontrakt i Arsenal, som han har scoret 108 mål for. Han kom til klubben fra Southampton i januar 2006.

Desuden står han noteret for 47 landskampe, der har kastet otte mål af sig.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst