Skagen

Få et dagligt opkald

Ældresagen Skagen opretter telefonstjerne

Ordningen begynder 1. august, og det er gratis at være med. Arkivfoto

Ordningen begynder 1. august, og det er gratis at være med. Arkivfoto

SKAGEN:Bor du alene, og er du så rask og aktiv, at der ikke kommer nogen og ser til dig hver dag - og bekymrer det dig lidt, at ingen ved, om du nu også er OK?

Så er der måske en tryghed i at få et dagligt telefonopkald fra en af Ældresagens frivillige mellem klokken 9.00 og 9.30.

Fra 1. august begynder nemlig en ordning, hvor frivillige ringer og lige siger hej og ønsker en god dag.

- Det kan give en tryghed at vide, at man lige giver et livstegn hver dag. For nogle kan jo godt have den frygt at de måske ikke lige bliver fundet så hurtigt, hvis der nu sker noget, fortæller Kirsten Schou, der er formand for Ældre Sagen i Skagen.

Ved tilmelding til ordningen opgiver man sit eget telefonnummer samt et nummer, der kan kontaktes, hvis der ikke bliver svaret efter to opkald med 10 minutters mellemrum.

Har man hverken pårørende eller naboer, der kan kontaktes, kan Ældresagen Skagen mod et mindre gebyr opbevare en nøgle, så en medarbejder kan lukke sig ind og kontrollere, om alt er i orden.

Tilmelding til ordningen sker til Ældresagen Skagen på telefon 24 43 12 34, og det koster ikke noget at være med (udover nøgleopbevaringen).

Man behøver såmænd ikke engang være medlem af Ældresagen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.