Faarup nærmer sig toppen

Nordjysk skiløber opfyldte igen sin målsætning

Christoffer Faarup endte blot 4.19 sekunder efter den schweiziske vinder i lørdagens styrtløb. Arkivfoto: Fabrice Coffrini/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Christoffer Faarup endte blot 4.19 sekunder efter den schweiziske vinder i lørdagens styrtløb. Arkivfoto: Fabrice Coffrini/Scanpix Scanpix Denmark

BEAVER CREEK: Den nordjyske skiløber Christoffer Faarup kan stadig ikke finde sit navn blandt de øverste på resultatlisterne ved årets VM i alpint skiløb i amerikanske Beaver Creek, men han kan finde trøst i, at han opfylder sine personlige målsætninger og stille og roligt nærmer sig tider, der på sigt kan betyde, at han kan være med til at konkurrere nærmere toppen.

Ved VM i 2013 sluttede han 9.40 sekunder efter vinderen i styrtløb. I Socihi ved OL i 2014 havde han minimeret tidstabet til 6.32 sekunder, og lørdag leverede han så karrierens hidtil bedste resultat ved et stort mesterskab, da han blot var 4.19 sekunder efter den schweiziske vinder Patrick Küng.

Christoffer Faarup havde inden mesterskaberne lavet en målsætning om, at han skulle ende inden for fem sekunder af vindertiden, og det er nu lykkedes både i Super-G og i styrtløb.

Nordjyden, der tidligere har modtaget den NORDJYSKE Idrætspris, har aldrig været blev for at udtale, at han går efter en dag at tilhøre verdenstoppen, og i en sport, hvor atleterne først rammer deres topniveau i begyndelsen trediverne, så er der absolut stadig muligheder for den 23-årige hobroenser, der de seneste år har satset alt på skisporten og derfor til daglig studerer på det norske skiuniversitet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.