Fårup Sommerland blandt verdens bedste

Parkens satsning på service får international anerkendelse

Fårup Sommerland er blandt verdens bedste forlystelsesparker, når det gælder service. <i>Pressefotograf Torben Hansen</i>

Fårup Sommerland er blandt verdens bedste forlystelsesparker, når det gælder service. Pressefotograf Torben Hansen

FÅRUP:Fårup Sommerland kom i går i top 3 i konkurrencen om verdens største pris inden for service i forlystelsesbranchen. Der er tale om Human Resources Excellence Award 2015, som uddeles af den internationale brancheforening for forlystelser og attraktioner, IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions).

Igen i år fandt prisuddelingen sted i forlystelsesparkernes højborg, Orlando i Florida, hvor IAAPA-medlemmer fra mere end 90 lande i hele verden er samlet til den årlige udstilling og konference.

- Vi har fået prisen for at have et af verdens bedste serviceprogrammer i en forlystelsespark. Vi var bl.a. oppe mod Europa Park i Tyskland, der er en af verdens største forlystelsesparker. Det er en kæmpe anerkendelse af det kolossale arbejde, Fårup Sommerland har lagt i at uddanne og træne vores mange medarbejdere, fortæller en tydeligt glad Fårup Sommerland-direktør, Søren Kragelund, fra Orlando.

- Prisen er et bevis på, at vi har set rigtigt. Det har nemlig i mange år været vores faste overbevisning, at Fårup Sommerland – og i det hele taget turisterhvervet i Danmark – skal konkurrere på service. Vi kommer aldrig til at ha’ et Colosseum eller Grand Canyon. Men på service kan vi virkelig gøre en forskel, siger Søren Kragelund.

Fårup Sommerland vandt IAAPA’s pris for bedste service i 2010 og 2011 og er i år kåret som Europas næstbedste forlystelsespark 2015.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.