Fælden klappede på J-dag

Politiet holdt spiritusrazzia flere steder i forbindelse med årets ’snefald’ og det gav pote

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:7 spritbilister og en enkelt på knallert. Det var resultatet af en spritrazzia, som Nordjyllands Politi holdt fredag i anledningen af J-dag. Det er lidt flere end sidste år, hvor kun tre bilister gik i fælden.

Razziaen var især koncentreret omkring tre steder i Aalborg, da trafikken var tættest her, og der derfor var størst sandsynlighed for at stoppe spiritusbilister.

Nordjyllands Politi havde annonceret razziaen på forhånd, så bilisterne var advaret, men nogle forsøgte altså alligevel at køre hjem. Politikommissær Claus Kjær Pedersen fra Nordjyllands Politi er ikke overrasket.

- Det kommer ikke bag på mig. Det var ikke nogen hemmelighed at vi ville være der, men der vil altid være nogen, der tager chancen og tænker at de ikke bliver stoppet, siger han.

Årets højeste promille lå på cirka 1,5 og heller ikke det overrasker politikommissæren.

- Det er selvfølgelig højt, men det er ikke noget højdespringer i forhold til, hvad vi nogle gange fanger, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.