Cykelsport

Fælles cykelløb er startet og kører mod nye mål

Rødspætteløb i ny udgave med deltagelse af 250 ryttere

15
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

For første gang havde man lavet start og mål til årets Rødspætteløb ude på Vrangbækvej. Der blev kørt 60,80 eller 120 kilometer på landevej. På MTB-ruten gjaldt det om at køre så langt som muligt på en 12 km ruter inden for en tidsramme.

FREDERIKSHAVN:Rødspætteløbet fik søndag en ny start, da man forenede landevejs - og mountainbikerytterne og sendte deltagerne ud på landevejene og i Bangsboskoven i strålende solskin.

Motionscykelløbet start og målområdet var flyttet ud foran søværnets Bangsbodepot, og den placering glæder formanden for NBC- Nordysk Bicycle Club Peter Larsen.

- Vi har fået lov til at benytte depotets område blandt andet til parkering, og med sådan et vejr, kunne det ikke bliver bedre til et cykelløb, siger han.

Mountainbikernes formand Jacob Bo Hansen håber, at ruten i Bangsboområdet bliver til mere en en-dags begivenhed for normalt skal de flere hundrede aktive MTB-ryttere i Frederikshavn til Katsig Bakker for at dyrke deres sport.

Men denne skønne majdag havde han fået tilladelse til at sende deltagerne ud på en 12 kilometer lang rute.

Dem på racecyklerne har andre mål. De lå på 60, 80 eller 120 kilometer. Som sædvanligt ud i det kuperede terræn omkring Bangsbodalen.

Dagens deltagerantal blev på 250.

- Og det deltagerantal skal gerne op næste år. For samarbejdet omkring Rødspætteløbet satser vi på at fortsætte og løbet bliver i samme weekend i 2015, lover Peter Larsen.

Vinderne af MTB-løbet blev Frederiks Hansen, der nåede at køre 48 km på 90 minutter. Landevejsløbet endte med førsteplads på 120 km til Rasmus Rye. 80 km vandt Karsten Gade og på 60 km kom Allan Hareskov først i mål.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst