Fælles fodboldfilosofi

Hvordan skal fodbold spilles? Det spørgsmål var afgørende for ansættelsen af 1. divisionsklubben Hobros nye træner

Den nye Hobro-træner Klavs Rasmussen (th.) har tidligere stået i spidsen for OB i samarbejde med Troels Bech (tv.). Arkivfoto: Scanpix <i>Scanpix Danmark</i>

Den nye Hobro-træner Klavs Rasmussen (th.) har tidligere stået i spidsen for OB i samarbejde med Troels Bech (tv.). Arkivfoto: Scanpix Scanpix Danmark

HOBRO:Torsdag eftermiddag afslørede Hobro IK, at den nye træner bliver 46-årige Klavs Rasmussen, der senest har stået i spidsen for Næstved, der rykkede ned fra 1. division.


Baggrunden for valget skal findes i en fælles forståelse for fodbold.
- Han har et højt fagligt niveau, og så vil vi gerne se, om vi kan videreudvikle det projekt, som vi er i gang med nu, og der var det rigtig vigtigt, at det var én, der havde det samme syn på fodbold, som vi har, forklarer Hobro IK’s sportschef Jens Hammer Sørensen.

Vil have bolden

Selvom trænerens tidligere klub, Næstved, rykkede ned fra 1. division, så var holdets spillestil nok til at få Hobro til at holde et vågent øje med træneren, som nu har fået en 1-årig kontrakt.


- Jeg synes, at Næstved var et af de hold, der spillede det bedste fodbold på vores stadion, vi måtte kæmpe med dem om at have bolden, siger Jens Hammer Sørensen, der ser frem til offensiv fodbold langs jorden.

- Vi skal hele tiden blive ved med at udvikle os, og der føler vi, at Klavs kan bibringe os en masse frem i tiden, siger Jens Hammer Sørensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.