Fælles om fodboldspil på et bord

En snes unge dyster og hygger i Thisted Bordfodbold Forening

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Der bliver skudt på mål oppe under loftet på Borgercentret i Thisted. Her holder Thisted Bordfodbold Forening nemlig til i et beskedent lokale, hvor der ud over fodboldbordet også er blevet plads til et par magelige sofaer.

Foreningen har kun det ene bordfodboldspil, hvor fire kan spille ad gangen, to mod to. Drømmen er at få råd til at anskaffe sig et nyt og bedre bord.

Thisted Bordfodbold Forening er stiftet af en flok gymnasieelever for et par år siden. Her i begyndelsen af i år er der sket en større udskiftning i bestyrelsen, idet en flok aktive 2.G’ere har taget over i stedet for dem, som i mellemtiden er blevet færdige med deres ungdomsuddannelse.

- Vi spiller i forvejen bordfodbold i frikvartererne på gymnasiet. Gymnasiet har faktisk et bord, der er bedre end det, vi har i foreningen. Handelsskolen og URT har også borde, så der er mange, der spiller. Thisted Bordfodbold Forening er heller ikke kun for gymnasieelever, fastslår Jacob Bliksted, formand for foreningen.

Ikke desto mindre er situationen lige nu den, at hovedparten af de mest aktive medlemmer af foreningen går i samme klasse på gymnasiet, så de aftaler bare fra gang til gang, hvornår de mødes i klublokalet. Noget af det første, den nye bestyrelse foretog sig, var at gå på indkøb.

- Vi var ude at gøre et kup i en genbrugsbutik og købte en ny sofa for 75 kroner og et sofabord, fortæller Troels Krogh, der i øvrigt er kasserer i bestyrelsen.

Men ellers er det bestyrelsens plan at spare op og forsøge at skaffe de op mod 10.000 kroner, det vil koste at købe et nyt, brugt bord af samme slags som dem, der bruges i bordfodboldturneringer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.