Frederikshavn

Fælles om Norskov i Frederikshavn

Tusinder af forventningsfulde frederikshavnere var mødt op på havnen for at se Norskov

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Diana og Oliver Bondesen interviewes til Go aften Danmark. Det er Annemette Andersen og den unge frederikshavner Mathias Kaki Jørgensen Foto: Hans Ravn. .

FREDERIKSHAVN:Det blev en aften, som viser, at der er mange lighedspunkter mellem folk fra Norskov og folk fra Frederikshavn. For en af seriens mål er at vise, at folk der bor provinsen, er glade og stolte over deres by, og kæmper for dens ve og vel. Selvom der er problemer, så står man sammen. Og det viste virkeligheden så. På en kold, våd efterårsaften tog tusinder af frederikshavnere ned for at være sammen om en stor begivenhed for Frederikshavn. Der var premiere på den nye tv-serie Norskov, som skal vises ti mandage på TV2, og hvor alt er optaget on location i Frederikshavn. Det var en rigtig folkefest, hvor rigtig mange var med til at markere, at de har en andel i tv-serien, og er stolte over den.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.