Fængslet efter knivstik på rasteplads

38-årig kvinde fra Aalborg fik et lift hjem fra jubilæumsfest - vågnede da hun blev stukket i armen med en kniv

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

En 38-årig kvinde blev stukket med kniv, da hun fik et lift efter en jubilæumsfest. Foto: Jan Pedersen

LØGSTØR:En 35-årig mand fra Aalborg-området er blevet varetægtsfængslet i fire uger efter et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg. Han er sigtet for vold af særlig farlig karakter mod en 38-årig kvinde.

Kvinden, som også er fra Aalborg, blev natten til søndag stukket 18 gange med kniv i både ryg, bryst, arme og hænder. Ingen af læsionerne er livstruende, men kvinden blev behandlet for knivstikkene på Aalborg Sygehus.

Både manden og kvinden havde været til jubilæumsfest på en efterskole, da kvinden efter aftale fik et lift med den 35-årige mand, som bor i samme område som hun.

Manden var ædru, da han skulle køre bil, men kvinden havde drukket en del alkohol til festen, og var faldet i søvn på vej hjem i bilen. Hun vågnede ved, at hun blev stukket med en kniv i armen, siger vagtchef Jan Stagsted.

Smed kniven væk

Bilen holdt ind ved en rasteplads på Løgstørvej vest for Øksedal mellem Løgstør og Nibe, og her blev kvinden stukket adskillige gange med kniven, mens hun forsøgte dels at afværge knivangrebet, og dels at vriste kniven fra gerningsmanden.

Det lykkedes i første omgang, og kvinden steg ud af bilen. Men den 35-årige fik fat i kniven igen, og nåede at stikke kvinden flere gange, inden hun igen tog kniven fra ham og smed den ind på en mark.

Den 35-årige mand kørte derefter bort fra rastepladsen, og den 38-årige kvinde stak af, og fik ringet til sin samlever og til politiet.

Fremstilles i grundlovsforhør

Da patruljevognen ankom til stedet, kunne politiet i første omgang ikke finde kvinden. Hun havde gemt sig for gerningsmanden, som i mellemtiden var vendt tilbage.

Men også kvindens samlever var nået frem til rastepladsen og kunne guide politiet til det rigtige sted.

En ambulance blev tilkaldt til den sårede kvinde, og den 35-årige gerningsmand blev anholdt.

- Han kan godt huske, at han har stukket kvinden med kniv, men han har ingen forklaring på hvorfor, siger vagtchef Jan Stagsted.

Manden nægter sig skyldig i sigtelsen, og han skal nu mentalundersøges.