Fængslet for at ville snyde tankkunder

To mænd forsøgte at sætte udstyr op på benzinstation i Sindal som skulle aflure folks pinkoder

To rumænske mænd på 25 og 31 år er blevet varetægtsfængslet frem til 14. december. De er sigtet for at ville sætte kortaflæsningsudstyr op for at aflure folk pinkoder på en tankstation i Sindal. Foto: Bente Poder <i>Bente Poder</i>

To rumænske mænd på 25 og 31 år er blevet varetægtsfængslet frem til 14. december. De er sigtet for at ville sætte kortaflæsningsudstyr op for at aflure folk pinkoder på en tankstation i Sindal. Foto: Bente Poder Bente Poder

SINDAL:To rumænske mænd på 25 og 31 år er blevet varetægtsfængslet frem til 14. december.

De er sigtet for at ville sætte kortaflæsningsudstyr op for at aflure folks pinkoder på en tankstation i Sindal.
De to rumænske mænd blev pågrebet natten til fredag sammen med en 35-årig kvinde. Begge mænd har kæret kendelsen til landsretten.

Stak af fra politiet

Allerede torsdag aften fik en politipatrulje øje på nogle udlændinge, der forsøgte at montere udstyret på tankstationen F24 i Sindal. Patruljen fik fat i en af udlændingene, men det lykkedes ham at vriste sig løs af politiets greb og forsvinde til fods.

Senere på natten, omkring klokken 3.30 stoppede politiet to kvinder og en mand i en bil med udenlandske nummerplader ved Hjørring.
- Heri sad i hvert fald en af dem, der har været til stede i Sindal, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Badsberg.

Flere på fri fod

Der var ikke grundlag for at fremstille den 35-årige kvinde i grundlovsforhøret som blev holdt for lukkede døre ved retten i Hjørring. Det skyldes, at poltiet mener, at mindst en og måske flere gerningsmænd fortsat er på fri fod.

En eller to mænd, som var med til at sætte udstyret op, forsvandt nemlig til fods i retning af Sindal.
Politiet hører gerne fra folk, der har set noget ved F24-benzinstationen i Sindal torsdag aften og natten til fredag.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef stopper omgående på stor nordjysk virksomhed
Luk