Tyverier

Fængslet for overfald på DJ

20-årig fra Svenstrup anholdt efter at have slået discjockey, der fik en flænge i ansigtet

Fem personer har overnattet i detentionen i Aalborg. Arkivfoto: Torben Hansen

Fem personer har overnattet i detentionen i Aalborg. Arkivfoto: Torben Hansen

SVENSTRUP:En varetægtsfængsling på foreløbig fire uger sigtet for grov vold. Det var hvad en 20-årig mand fik ud af at smadre en flaske i hovedet på en discjockey på Diskotek Storm i Svenstrup.

De fire uger bag tremmer blev udløst af dommeren i et grundlovsforhør ved retten i Hjørring

Den 20-årige sad i detentionen på Politigården i Aalborg, siden han ved 3-tiden natten til søndag blev anholdt for grov vold på diskoteket i Svenstrup.

Her havde den 20-årige angiveligt slået den stedlige discjockey i hovedet med en flaske, så pladevenderen havde fået en flænge i ansigtet.

Hvad der fik den 20-årige til at slå dj’en med flasken melder historien foreløbig intet om, da den unge mand var for fuld til at blive afhørt.

Anholdt i stjålet bil

Udover den 20-årige sidder der fire personer i detentionen i Aalborg og yderligere et par stykker i detentionen i Frederikshavn.

- Det er de nogenlunde sædvanlige overtrædelser af ordensbekendtgørelsen, værtshusuorden og fulde folk, og de bliver løsladt, når de er afrusede, konstaterer vagtchef Peter Redder, Nordjyllands Politi.

To af de overnattende gæster i detentionen blev i øvrigt anholdt i en bil, der var meldt stjålet i Struer tidligere på ugen. De to anholdte har erkendt tyveriet af bilen, der nu er tilbage hos sin glade retmæssige ejermand.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.