Færdselsaktion med sidegevinst

23 bilister sigtet for diverse færdselslovsovertrædelser ved syv timer lang aktion

Arkivfoto

Arkivfoto

JAMMERBUGT:En syv timer lang politiaktion fra Færdselsafdelingen ved Nordjyllands Politi med fem betjente og en læge førte fredag fra klokken 13 til klokken 20 til 23 sigtelser mod bilister, der ikke overholdt loven.

Aktionen fandt sted i Fjerritslev, Brovst og Pandrup

- Det drejer sig om tre spirituspåvirkede personer - to i biler og en på knallert - seks, der kørte for stærkt, to talte i mobiltelefon, to kørte uden sikkerhedssele og desuden 10 andre færdselslovsovertrædelser, oplyser vagtchef Per Jørgensen, Nordjyllands Politi.

Han finder ikke antallet af sigtelser specielt stort, men siger, at det måske kan skyldes en kombination af det dårlige vejr, og at folk måske har været opmærksomme på, at politiet har bebudet den slags aktioner i tiden.

Under aktionen fik politiet i øvrigt en sidegevinst.

Klokken 18.34 kørte en 23-årig mand fra lokalområdet - en mand politiet kender i forvejen - rundt i Pandrupområdet i en firehjultrækker påmonteret en nummerplade, der ikke hørte til bilen.

- Det var lidt dumt at gøre det, lige mens vi havde en aktion i gang. En patruljevogn observerede manden, der forsøgte at stikke af ad de små veje, som han jo kendte godt. Men med så meget politi i lokalområdet fik vi ham hurtigt stoppet, forklarer Per Jørgensen.

Den 23-årige bliver nu sigtet for at ville stikke af fra politiet samt for spirituskørsel.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.