Færre penge til de grønne områder

Formanden for teknisk udvalg, Brian Pedersen (SF), erkender, at der er skåret ned på vedligeholdelsen af grønne områder

Brian Pedersen (SF) erkender, at der bruges færre penge på at vedligeholde de grønne områder i Frederikshavn Kommune end tidligere.

Brian Pedersen (SF) erkender, at der bruges færre penge på at vedligeholde de grønne områder i Frederikshavn Kommune end tidligere.

FREDERIKSHAVN:Formanden for teknisk udvalg i Frederikshavn Kommune, Brian Pedersen (SF), erkender at der de senere år er skåret ned på vedligeholdelsen af grønne områder. - Det er en stor kommune, og ligesom vi sparer på vedligeholdelsen af vores veje, så bruger vi også færre penge på de grønne områder, siger Brian Pedersen. Udvalgsformanden vil dog godt have lov til at undersøge sagen nærmere, inden han kan oplyse konkret, hvor mange penge, der reelt er sparet på området. NORDJYSKE har tidligere fortalt historien om Inger Christensen og Ole Andersen, der har sommerhus på Nordre Strandvej i Sæby. Parret nægter at slå græsset i kommunens græsrabat foran sommerhuset, og det er der to årsager til: Dels er der selve princippet: Parret betaler både skat og ejendomsskat, og så forventer de også at få noget for pengene. Og dels har ægteparret læst historien om manden fra Elling, der måske slæbes for en domstol, fordi han har beskåret et af kommunens træer. Derfor skal Inger Christensen og Ole Andersen ikke nyde noget af at røre ved kommunens ejendom. Med et lunt smil forsikrer Brian Pedersen dog, at parret på Nordre Strandvej ikke får en bøde, selv om de slår kommunens græsrabat: - Jeg ved, at der er mange borgere, der slår kommunens græs, og det er vi glade for. Frederikshavn Kommune kan ikke overkomme alt arbejde, så derfor synes jeg, at vi har været for grove over for manden fra Elling. Men flertallet i teknisk udvalg ville noget andet, siger Brian Pedersen, der nu vil undersøge den konkrete sag om græsrabatten hos Inger Christensen og Ole Andersen. NORDJYSKE vender tilbage til sagen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nu har Gravenshoved-eleverne fået deres undskyldning
Luk