Motionsidræt

Færre til kvindeløb

Med 200 ved startstedet blev årets Blokhus-løb for kvinder ikke samme deltagersucces som sidste år, hvor omkring 300 var med.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

I midten vinderen Louise Juel Larsen, Aalborg, flankeret af Lone Nielsen, Aalborg, og Tina Thunbo, Pandrup, som blev henholdsvis nummer to og tre.

Medvirkende årsag til færre deltagere er, at der netop var afviklet et større kvindeløb i landsdelen. Der var i år en enkelt rute, nemlig på fem kilometer. Arrangør var igen Lions Club Pandrup. Løbet blev afviklet i den smukke Blokhus Klitplantage. Formand for Lions Club Pandrups løbeudvalg, Birgit Esbensen, bød velkommen til kvindeløbet. Herefter var der fælles opvarmning på boldbanen ved Hune Friskole under ledelse af Tina Møller. Derefter blev løbet sat i gang med deltagerne delt i to grupper. Første gruppe var alle de deltagere, som ønskede at løbe. Anden afdeling var deltagere, som ønskede at gå ruten i den smukke natur. Vinder af løbet blev Louise Juel Larsen fra Aalborg. Lone Nielsen, Aalborg, tog andenpladsen, mens Tina Thunbo fra Pandrup blev tredje. Hele overskuddet fra Blokhus Kvindeløb går hvert år til skiftende humanitære formål. I år 2011 går overskuddet til støtte af et arrangement for børn og unge med spastisk lammelse. dahl