Fakta holder åbningsfest

Fester for ny forretning

Ole Torp
Morten Poulsen vejleder et par kunder ved den nye centralt placerede køler med madidéer. ?Foto: Ole Torp
Dronninglund 1. november 2016 20:15

DRONNINGLUND: Fakta i Dronninglund åbnede på den nuværende placering i maj 2014, men torsdag 3. til og med søndag 6. november i år er der åbningsfest i butikken, som ligger overfor SuperBrugsen med parkeringspladsen imellem.

- Hvordan hænger det nu sammen? vil mange borgere i Dronninglund og omegn spørge, og i den pressemeddelelse, som er sendt ud fra Faktas landsledelse hedder det: - Fakta i Dronninglund har gennemgået en større modernisering, og vi kan nu med stolthed præsentere butikken som "det nye Fakta". Vi glæder os til at vise butikken frem for kunderne.

Disse flotte intentioner er butikschef Morten Poulsen parat til at uddybe: - I lighed med andre af landets Fakta-butikker, så har vi gennemgået en større modernisering, som har gjort butikken mere indbydende og rar at handle i. Vi har fået et større og bedre sortiment af frugt og grønt og har bestræbt os på at gøre det ekstra let at vælge aftensmaden - måltidsløsninger kunne man kalde det - for blot at nævne to nye tiltag i Fakta her i Dronninglund.

Fakta i Dronninglund har 16 ansatte. Udover butikschefen drejer det sig om heltids- og halvtidsansatte samt ungarbejdere. I forhold til genboen, SuperBrugsen, så har butikken knap så stort et varesortiment men til gengæld lavere priser. - Med de to butikker overfor hinanden, så har det vist sig at være til gavn for begge, og kunderne kommer fra et stort opland, siger Morten Poulsen og slutter med et slags valgsprog for den nye Fakta: - Vi vil gøre din hverdag usvær!.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...