Dronninglund

Fakta holder åbningsfest

Fester for ny forretning

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Et større udvalg af friskt frugt og grønt er noget af det, som vi lægger meget vægt på, forklarer Morten Poulsen. Foto: Ole Torp

DRONNINGLUND:Fakta i Dronninglund åbnede på den nuværende placering i maj 2014, men torsdag 3. til og med søndag 6. november i år er der åbningsfest i butikken, som ligger overfor SuperBrugsen med parkeringspladsen imellem.

- Hvordan hænger det nu sammen? vil mange borgere i Dronninglund og omegn spørge, og i den pressemeddelelse, som er sendt ud fra Faktas landsledelse hedder det: - Fakta i Dronninglund har gennemgået en større modernisering, og vi kan nu med stolthed præsentere butikken som "det nye Fakta". Vi glæder os til at vise butikken frem for kunderne.

Disse flotte intentioner er butikschef Morten Poulsen parat til at uddybe: - I lighed med andre af landets Fakta-butikker, så har vi gennemgået en større modernisering, som har gjort butikken mere indbydende og rar at handle i. Vi har fået et større og bedre sortiment af frugt og grønt og har bestræbt os på at gøre det ekstra let at vælge aftensmaden - måltidsløsninger kunne man kalde det - for blot at nævne to nye tiltag i Fakta her i Dronninglund.

Fakta i Dronninglund har 16 ansatte. Udover butikschefen drejer det sig om heltids- og halvtidsansatte samt ungarbejdere. I forhold til genboen, SuperBrugsen, så har butikken knap så stort et varesortiment men til gengæld lavere priser. - Med de to butikker overfor hinanden, så har det vist sig at være til gavn for begge, og kunderne kommer fra et stort opland, siger Morten Poulsen og slutter med et slags valgsprog for den nye Fakta: - Vi vil gøre din hverdag usvær!.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden