Falck overtager hjælpemiddeldepot

Folk vil opleve at hjælpemiddeldepotets medarbejdere skifter til ny placering og se nyt logo

Jørgen Tousgaard er socialudvalgsformand og han oplyser, at de borgere, der har brug for hjælp ikke vil mærke, at en ny aktør har overtaget opgaven. Medarbejderne vil være de samme, men depotet kommer til at ligge på Knivholtvej 11.

Jørgen Tousgaard er socialudvalgsformand og han oplyser, at de borgere, der har brug for hjælp ikke vil mærke, at en ny aktør har overtaget opgaven. Medarbejderne vil være de samme, men depotet kommer til at ligge på Knivholtvej 11.

Falck overtager hjælpemiddeldepot i Frederikshavn Kommune pr. 1. oktober.

Det oplyser socialudvalgsformand Jørgen Tousgaard (A) i en pressemeddelelse.

- Borgerne vil opleve, at hjælpemiddeldepotets medarbejdere skifter til en ny placering og nyt logo, når driften af depotet overgår fra Beredskabet til Falck fra den 1. oktober. Men bortset fra logoet og placeringen er alt ved det gamle, lover Jørgen Tousgaard.

I budgetforliget for 2016 blev forligspartierne enige om at konkurrenceudsætte Frederikshavn Kommunens hjælpemiddeldepot. Efter endt udbudsrunde har Frederikshavn Kommune underskrevet en kontrakt med Falck om driften af hjælpemiddeldepotet med virkning fra den 1. oktober 2016. Falck overtager driften efter Beredskabet, som har varetaget opgaven gennem en årrække.

Frederikshavn Kommune har indgået aftale med Falck, om at overdragelsen af driften sker i en glidende overgang så lempeligt og kontrolleret som muligt. Samtlige medarbejdere i hjælpemiddeldepotet virksomhedsoverdrages og vil komme til at løse opgaven for Falck, således at borgerne mærker overgangen mindst muligt. Netop borgernes tryghed i overgangsfasen er vigtig, understreger Jørgen Tousgaard, formand for Socialudvalget i Frederikshavn Kommune.

- De borgere, der har behov for at benytte kommunens hjælpemiddeldepot, skal helst slet ikke mærke, at en ny aktør har overtaget opgaven. De vil møde de samme velkendte ansigter og dygtige medarbejdere, som vil løse opgaven som hidtil. Falck driver hjælpemiddeldepoter i flere andre kommuner og har stor erfaring med opgaven. Jeg har derfor fuld tillid til, at de også i vores kommune vil varetage opgaven med professionalisme og samme serviceniveau, som borgerne kender i dag", siger socialudvalgsformand Jørgen Tousgaard.

Falck har været i gang med at afsøge mulighederne for en ny fremtidig placering af hjælpemiddeldepotet for at øge tilgængeligheden for alle kommunens borgere. Denne placering er nu fundet, og depotet vil pr. 1. oktober 2016 være beliggende på Knivholtvej 11 i Frederikshavn.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.