Fallon: Vi vinder kamp to

White Hawks-keeper tror på udligning på fredag

Joe Fallon gjorde en god figur i høgeburet tirsdag aften. Foto: Jan Korsgaard/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Joe Fallon gjorde en god figur i høgeburet tirsdag aften. Foto: Jan Korsgaard/Scanpix Scanpix Denmark

VOJENS:Selvom Frederikshavn White Hawks tabte 3-1 på udebane til SønderjyskE tirsdag aften, var det ikke voldsom skuffelse, der prægede en velspillende Joe Fallon i høgeburet.

- Det stinker at tabe. Men det var første kamp, og jeg synes, vi gjorde mange gode ting. Det er et par powerplaymål, der afgør det, og det er noget, vi kan arbejde med i forhold til næste gang, siger Joe Fallon.

Frederikshavn var under pres det meste af kampen og tabte skudstatistikken 30-15. Men Fallon tog fornemt fra indtil tredje periode, hvor han var chanceløs ved de to første SønderjyskE-scoringer. Ved tredje mål var han taget ud af buret i håb om, at frederikshavnerne kunne få udlignet.

- Når man er igennem de to første perioder på udebane, skal man spille sig op for at lukke kampen. Det gjorde vi ikke, men det er første kamp, og vi vinder kamp to på fredag og udligner serien, siger høge-keeperen og uddyber, hvad det vil kræve at udligne serien.

- Forhåbentlig kommer vi med mere fysik og energi. Vi skal egentlig komme ud på samme måde, bare med mere fart, siger han.

Næste kamp spilles som nævnt fredag aften i Frederikshavn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.