Mors

Falsk asfaltarbejder med ”gode tilbud”

Midt og Vestjyllands Politi går ud med advarsel mod engelsktalende asfaltsælger

Lad være med at tage mod et tilbud om at få lavet det lille hul i asfalten på din stikvej. Det kan nemt være fup det hele. Arkivfoto

Lad være med at tage mod et tilbud om at få lavet det lille hul i asfalten på din stikvej. Det kan nemt være fup det hele. Arkivfoto

THISTED/MORS:Midt- og Vestjyllands Politi advarer nu borgerne imod at tage imod tilbud om at få lagt asfalt i indkørslen eller på villavejen. Der kan være tale om udenlandske fupfirmaer.

Midt- og Vestjyllands Politi har i løbet af den senere tid modtaget flere anmeldelser fra borgere i både Thisted, Nykøbing Mors, Bedsted og Skive om, at de er blevet kontaktet af en mand, der vil sælge dem billig asfalt. Manden taler engelsk, kører i en hvid varevogn uden firmanavn på siden og rattet sidder i højre side af varevognen, lyder det i advarslen fra politiet.

Beboere på en villavej bliver kontaktet af en udenlandsk person, som tilbyder dem at udføre gratis asfaltarbejde, fordi han har asfalt i overskud fra en anden opgave i byen, fortæller Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Der har tidligere i Danmark været lignende sager, hvor borgere, der har sagt ja tak til et tilbud om billig eller gratis asfalt, senere er blevet presset til at betale flere penge.

Indtil videre har Midt- og Vestjyllands Politi dog ikke hørt fra borgere, der rent faktisk har købt ydelsen, men for at undgå, at nogen bliver snydt, advarer politiet derfor imod det ”gode tilbud” om billig asfalt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst