Familie fra Hvalpsund genhuset på lokal kro

Familie mistede onsdag sit hjem til en brand. De bor nu midlertidig på Færgekroen

Politiet har afspærret ejendommen på hjørnet af Sundvej og Hesselvej i Hvalpsund på grund af fare for nedfaldende tagsten. Foto Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Politiet har afspærret ejendommen på hjørnet af Sundvej og Hesselvej i Hvalpsund på grund af fare for nedfaldende tagsten. Foto Michael Bygballe Michael Bygballe

HVALPSUND:Onsdag aften mistede en familie på seks deres hjem, da der opstod en brand på første sal af familiens hus på hjørnet af Sundvej og Hesselvej i Hvalpsund.

Det var faren, Anton Diabelez, der opdagede røg på husets øverste etage. Inden han kunne nå at få fat på en skumslukker, havde ilden allerede fat i vægge og loft, og familien måtte flygte ud på gaden.

De blev herefter budt indenfor på bodegaen Lord Nelson på den anden side af gaden, hvor de kunne holde varmen, mens de ventede på at blive genhuset af forsikringsselskabet.

Først sent på aftenen fik de at vide, at de kunne tilbringe de næste par nætter på Færgekroen. Herefter ved de endnu ikke, hvad der skal ske.

Ved branden mistede to katte og en hund livet, mens familien selv slap uden skader.

Indtil videre er det uklart, hvad der forårsagede branden, men Anton Diabelez selv mener, at det må være en mobiloplader, der på en eller anden måde har antændt en dyne på førstesalen.

Politiet ved endnu ikke, om de vil bruge ressourcer på at sende en brandtekniker ud for at få årsagen endeligt at vide.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.