Familiedag på Portland

785 medarbejdere med familie deltog i dagen

Lørdag den 17. september stod store dele af Aalborg Portlands fabriksområde i Rørdal ved Aalborg i familiens tegn. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset.
19. september 2016 09:01

Der var høj solskin og god stemning, da Aalborg Portland holdt familiedag på fabriksområdet i Rørdal.

785 medarbejdere med familie deltog i dagen, der bød på alt fra rundvisninger på fabrikken, spisning og levende musik til masser af konkurrencer om præmier til aktiviteter i lokalområdet og autografskrivning af AaB-spillerne Magnus Christensen og Bardhec Bytyqi.

- Vi har i år valgt at genoplive en gammel tradition i Aalborg Portland om at holde en stor familiedag for medarbejdere og deres familier.

- Vi er jo en mere end 125 år gammel, stolt virksomhed, som gerne vil vise vores store produktion frem, men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi til hverdag ikke så nemt åbne porten for gæster.

- Derfor er arrangementet af særlig stor værdi for både vores medarbejdere og os som virksomhed, så vi får lejlighed til at vise vores store fabriksanlæg, kæmpe gravemaskiner, den 40 meter dybe, turkisblå kridtgrav og mere end 20 kilometer transportbånd, som snor sig rundt i vores kæmpe område.

- Det giver os mulighed for at sætte ansigt på og snakke med kollegernes familie, ægtefæller og børn, og for med egne øjne at se den eneste cementfabrik i Danmark, siger Managing Director Michael Lundgaard Thomsen.

Der var busrundture på fabrikken, hvor medarbejdere viste arbejdspladsen frem, legeland til de mindste og i Velfærdsbygningen og kantinen var der mad og forfriskninger samt ikke mindst levende irsk folkemusik leveret af The Kajlænders, hvor også to Aalborg Portland-medarbejdere spiller med.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...