Familiefond får ny direktør

Michael Bjørn Nellemann tiltræder 1. maj 2017 stillingen som direktør for Det Obelske Familiefond

Michael Bjørn Nellemann tiltræder 1. maj 2017 stillingen som direktør for Det Obelske Familiefond

Michael Bjørn Nellemann tiltræder 1. maj 2017 stillingen som direktør for Det Obelske Familiefond.

Michael Bjørn Nellemann har de seneste fem år været museumsdirektør for Nivaagaards Malerisamling og har i den periode været ansvarlig for en meget positiv udvikling af museet, hvor man gennem udstillingerne og formidlingen har skærpet profilen og øget besøgstallet betydeligt.

- Jeg er meget glad for, at Michael Bjørn Nellemann har sagt ja til at påtage sig opgaven som direktør for Det Obelske Familiefond. Han har gennem sit virke dokumenteret, at han både har de faglige kompetencer, de kommunikatoriske evner og den ledelsesmæssige erfaring til at varetage opgaven som direktør i fondet. Samtidig tror vi, det er et godt match med fondets respekt for klassiske værdier og lyst og evne til at tænke nyt, som det er udtrykt gennem vores vision om at gøre en helhjertet, kvalificeret indsats for fremtiden, understreger bestyrelsesformand, Christen Obel.

Michael Bjørn Nellemann kommer til at fortsætte den udvikling, som Det Obelske Familiefond har gennemgået de sidste seks år, hvor fondet er gået fra at være en stor lokal fond i Nordjylland til at være en væsentlig national fond med strategisk fokus på forskning, kunst og socialområdet.

Michael Bjørn Nellemann har tidligere været Kultur- og Presseråd ved Den Danske Ambassade i Paris i mere end ti år, og siden 2015 har han ved siden af sin stilling som museumsdirektør fungeret som Hofchef for H.K.H. Prins Henrik, en post han fortsætter i sammen med sit virke som direktør i Det Obelske Familiefond.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.