Familier på idrætsfarten

Tre familier fra Thy og Hannæs har valgt at følge deres børn og teenageres lyst til at køre stærkt "over stok og sten"

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Tre unge fra Thy og Hannæs, der høster medaljer i DM og EM.Foto: Peter Mørk

THY-HANNÆS:Det er måske ikke så specielt, at den samme kommune kan glæde sig over tre unge idrætsudøvere, som henter guld og bronzemedaljer i både DM og EM hjem til egnen.

Men det lidt specielle er, at de tre unge mennesker på 9, 12 og 16 år dyrker den samme idræt, men i hver sin klub: Jacob Bloch fra Vester Vandet i Morsø Moto Cross Klub, Jakob Frandsen fra Arup i Han Herred Motorklub og så Kristine Villadsen, Hanstholm, fra Thy Moto Cross Klub.

De blev alle tre bidt af sporten, da de var fem og seks år gamle og nu er de godt på vej op ad resultatstigen mod ikke kun DM, men og EM og - nå ja - VM.

De har i hvert fald deres familiers støtte og hjælp til at komme rundt til de forskellige stævner og det er en forudsætning for at kunne være med.

Selv om sæsonen 2019 betyder mere brug af deres forældres tid og nok også penge, så er de klar til det.

Lige inden da skal Jakob Frandsen dog lige en tur til Belgien og deltage i det uofficielle EM for hold. En ære, som familien er meget stolte af han fik.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.