Forsikringsvirksomhed

Fandt vielsesring i brandhærget hus

Familien Tucker fra Skagen har trods alt fået lidt at glæde sig over

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Familien Tucker samlet foran det ødelagte hus i Skagen. Udover Sascha og Tat Tucker er det Tyson, Tyler, Tyrese, Ty-Lucas og Tyger. Foto: Kim Dahl Hansen

Det er tre dage siden, at branden hærgede familien Tuckers hus i Skagen. I familiens gårdhave er der gennem døren frit udsyn ind i huset - ind i det sorte indre, hvor alt er grimt og forvredet. Økonomisk er familien fallit, for Sascha og Tat Tucker har ikke råd til indboforsikring, og dermed er husets inventar gået tabt. - Selve huset har vi forsikret, men vi har ingen indboforsikring, fortæller Tat Tucker. Men selv om mor og far og deres fem børn i øjeblikket oplever en tragedie, har de trods alt også fået lidt at glæde sig over. Torsdag fandt Tat Tucker sin vielsesring på det totalt udbrændte badeværelse, hvilket fik et par forsigtige smil frem hos familien. - Jeg troede, jeg havde mistet ringen, men jeg havde en anelse om, hvor den var. Og jeg fik ret, siger Ted Tucker. Men udover ringen er der også en anden grund til at glæde sig. Hjælp på facebook Søren Dietz, der er skagbo og ven af familien, har startet en indsamling på facebook, hvilket er gået over al forventning. - Vi har fået positive reaktioner fra store dele af Danmark, og der er tale om mennesker, der blandt andet vil give tøj, møbler, og legetøj til familien Tucker, fortæller Søren Dietz. Den positive udvikling ændrer dog ikke ved, at fremtiden lige nu er i ruiner. Frederikshavn Kommune har foræret familien et ti-dages ophold i feriecentret Skallerup Klit, men hvad der skal ske derefter, aner familien ikke. Branden opstod i tirsdags, da familien sad og spiste i stuen. Sascha Tucker havde glemt en gryde med friture, og pludselig stod køkkenet i flammer. Ilden bredte sig hurtigt, men selv om flammerne var voldsomme, slap familien uskadt. Alting blev ændret Det er kun få år siden, at familien havde et sorgløst økonomisk liv, men pludselig blev alting ændret. Tat Tucker var professionel basketballspiller, og han har spillet i klubber i USA og Danmark. Men i 2006 kørte han galt på sin motorcykel og kom slemt til skade med det ene ben. Herefter åbnede han en restaurant, men i det seneste stykke tid har Tat Tucker levet på sygedagpenge. Sascha er kendt som en succesfuld frisør med egne saloner, men en hjerneskade satte en brat stopper for dét eventyr. Hun gik konkurs, og dermed skulle familien pludselig vende og dreje hver en krone. Branden kom på det værst mulige tidspunkt, og nu handler det om at tage én dag af gangen. - Først og fremmest handler det om børnene. Og de har taget det rigtigt pænt. Desuden synes jeg, det er fantastisk med alle de mennesker, der vil hjælpe os. Så vi skal nok komme videre, siger Sascha Tucker.