Fanehejsning og startskud til ny fodboldæra

Fusionen mellem Lindholm IF og Nørresundby Boldklub tyvstartede med standerhejsning

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

LINDHOLM:Selv om sneen lå som en tung dyne på Lindholm IF’s anlæg på Voerbjergvej, så vajede den orangefarvede fane stolt over den nye fusionsklub, FC Solsiden, da der lørdag var inviteret til standerhejsning. Arrangementet markerede således startskuddet på en nye fodboldæra i Nørresundby. Det var nemlig den første fælles sæsonstart for fodboldklubberne Nørresundby Boldklub og Lindholm IF.

Selvom fusionen først formelt er gennemført 1. juli, er det sportslige samarbejde en realitet allerede nu. FC Solsiden er i foråret repræsenteret med hold i alle rækker. Undtaget er dog Danmarksserie-mandskabet hos Lindholm IF, der er midt i en sæson. Flagskibet må således vente til efterårssæsonen med at stille op som FC Solsiden.

- Vi skal til at vænnes os til noget nyt. Vi er nu én klub, og vi skal have samarbejdet til at fungere, lød det fra formand Bo Laden, da han indledningsvis bød velkommen til de cirka 200 fremmødte spillere og ledere.

– Men selv om vi er en ny klub, så har vi nogle klare værdier. Vi skal opføre os ordentligt - både på og udenfor banen. Og så skal FC Solsiden gerne blive et samlingspunkt for hele Nørresundby, konstaterede formanden, inden fanen strøg til tops.

Dette hverv var i øvrigt lagt i hænderne på nogle af klubbens aktive profiler i skikkelse af Mie Mortensen og Niels Jacobsen. De to repræsenterede henholdsvis dame- og herreseniorer. Desuden bidrog hus- og baneansvarlige, Niels Jacobsen i hejsningen af den nye fane.

Standerhejsningen blev på traditionel manér rundet af med servering af varm suppe i klubhuset.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden