Fans kæmper for heltestatus til Jennifer

Jennifer Lawrence fortjener en nominering som "Årets Helt" for sin rolle som Katniss Everdeen i filmserien "Hunger Games", mener fans.

Superman, Iron Man og Thor.

Der er nok af mandlige superhelte og machomænd med i kategorien som "Årets Helt" ved dette års MTV Movie Awards. Men selvom kategorien ikke hedder "Årets Heltinde", så bør der være mindst én kvinde nomineret - nemlig skuespillerinden Jennifer Lawrence, som spiller Katniss Everdeen i filmserien "Hunger Games".

Det mener i hvert fald Lawrences fans, som nu har startet en underskriftsindsamling for at få den populære skuespillerinde nomineret i kategorien som årets filmhelt. Det skriver Female First.

- Der er ikke en eneste kvinde i heltekategorien. Lad ikke en stærk kvinde som Katniss blive overset. Unge kvinder har allerede alt for få kvindelige helte at se op til i film og på tv, lyder det fra en af de fans, der har skrevet på ThePetitionSite.com, hvor underskriftindsamlingen finder sted.

Ifølge Female First har kampagnen allerede indsamlet over 10.000 underskrifter og har indtil fredag den 14. til at nå sit mål på 11.000 underskrifter.

Jennifer Lawrence er dog ikke helt uden nomineringer ved årets MTV Movie Awards. Hun har nemlig fået nomineringer i kategorierne "Bedste kvindelige præstation", "Bedste slåskamp" og "Bedste kys".

MTV Movie Awards løber af stablen i Los Angeles den 13. april.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.