Fantasiens spader tog hul på et teater

Mange aktører med til at starte byggeriet af nyt Limfjordsteater

Carsten Tolbøll og Diana Holm
Teaterchef Gitta Malling vendte en solid spadefuld jord som tegn på, at nu er byggeriet i gang.
Morsø 19. marts 2018 21:23

NYKØBING: Det var tydeligvis hverken en varmecentral eller et fjernlager, som en masse mennesker i går var samlet i Nykøbings vestlige udkant for at markere starten på opførelsen af. Det var et teaterhus, rundt i sin form og grænseløst i sine muligheder for kunstnerisk og kreativ udfoldelse, og det er noget helt særligt.

Det fik Morsøs borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) til i sin tale at personificere de spader, der var udkommanderet til at tage det symbolske første jordstik til byggeriet.

- Årene gik, og spaderne måtte vente tålmodigt de mørke aftener i redskabsskuret, mens der blev fundet hjælpere og guld til at fuldføre byggeriet. Inden de om lidt bliver sluppet løs, er der grund til at takke Gitta og hendes folk og de gavmilde fonde og samarbejdspartnere, der har støttet og muliggjort dette hus til fantasien og kreativiteten, sagde Hans Ejner Bertelsen.

Gitta Malling, chef for Limfjordsteatret og formand for teatrets byggefond, tog tråden op:

- Fantasien er vores guld og nok også tålmodigheden. Tingene skulle udvikles, og vi har lært en masse undervejs, inden vi i dag kan tage det første skidt i retning af fuldførelsen af vores drøm.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...