EMNER

Fantastisk start for planteskole

Byens planteskole er populær hos haveejerne - også selvom den nu hedder Norman's Planter og har en anden ved kasseapparatet

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Farverne strålede om kap i kampen om at vinde haveejernes gunst og få et nyt hjem. Kunderne strømmede ind gennem skydedørene allerede fra kl. 9.

Farvestrålende stedmorblomster vækkede forårsfølelsen til live hos de fleste, da kunderne lørdag strømmede ind gennem skydedørene i Brønderslevs nye planteskole, Norman's Planter. Gyldne påskeliljer, knoppede rhododendron, lokkende lyng og rå rosenbuske stod til skue på rad og række for de forårskåde haveejere, der forventningsfuldt havde parkeret bilerne på gruspladsen. Ved udgangen klimprede kasseapparatet lystigt. Kunderne strømmede ind Norman Rasmussen, der er i front i Brønderslevs nye planteskole, bød med et smil velkommen til alle kunder, der i langt de fleste tilfælde også fik sig en lille snak med deres nye havemand. - Der har været kunder lige siden vi åbnede kl. 9. Mange har også sagt, at de vil komme igen, så det er dejligt, smilede Norman Rasmussen forventningsfuldt. Og strømmen af kunder holdt ikke op lige med det sammen. Bilerne strøg ind på parkeringspladsen, hvor den forårsgrå stemning blev efterladt til fordel for dæmpede diskussioner om, hvilke planter, der skulle vælges, mellem svulstige farverigdom og grønt sprudlende planter. Og selvom tågen hang tungt over Brønderslev, så udeblev forårsfornemmelserne ikke. Dejligt at få planteskole igen Langt de fleste trækvogne var godt fyldt op. Også hos Johanne Villumsen. Hun og hendes mand, Bent Villumsen deres datter, Else Villumsen, havde spændt set nærmere på byens nye planteskole. - Det har været rigtig dejligt at få en planteskole igen. Det var meget underligt, da den gamle planteskole lukkede, mente Johanne Villumsen, der fik opbakning af familiens øvrige medlemmer. Selv havde de besøgt den gamle planteskole ganske ofte, og en smule nysgerrighed over for, hvad de nye folk på planteskolen havde at byde på, var også med til at lokke lidt - og så naturligvis den faste holdning om, at man skal støtte planteskolen, for ikke at miste den igen, forklarede familien. Det samme var tilfældet for mange af de andre handlende, der effektive og i havetøjet lod øjnene og bagagerummene opsluge de første strålende forårsfarver i Brønderslevs nyåbnede planteskole for til gengæld at efterlade smil og klingende mønt ved kasseapparatet.