Far havde sexbilleder af datter hængende

Anklageren viser med billeder, hvordan der så ud hjemme hos det tiltalte ægtepar i den bornholmske incestsag.

Far havde sexbilleder af datter hængende

Den tiltalte adoptivfar i misbrugssagen fra Bornholm havde seksuelle billeder af datteren hængende i hjemmet.

Det kom frem på retssagens førstedag.

- På en opslagstavle over sengen hang flere forskellige billeder med seksuelle scener, siger senioranklager Anne Birgitte Stürup.

Hun beskriver familien som en "socialt dårligt stillet familie" og viser billeder fra familiens hjem på Bornholm.

De viser blandt andet, at adoptivfaren havde et billede, hvor han havde samleje med sin yngste adoptivdatter, hængende på en opslagstavle over sengen.

Sengen delte adoptivfaren tilsyneladende med sin yngste adoptivdatter, mens moren sov i et andet værelse.

Den i dag 57-årige adoptivfar og den 40-årige biologiske mor er tiltalt for incest og pædofili af begge døtre; den ældste fra hun var syv til 12 år, og den yngste fra hun var seks til 16 år.

Under retssagen vises også billeder fra resten af familiens hjem, der blandt andet viser, at der hang våben på væggene, og at der stod mannequindukker iført militære uniformer rundt omkring.

Adoptivfaren fik da også for nylig en dom på syv måneders fængsel for våbenbesiddelse.

Ingen af de to forældre kigger under sagen med på lærredet, hvor billederne fra deres hjem bliver vist for nævningene. De nægter sig begge skyldige i tiltalen.

Forældreparret har ifølge anklageskriftet tvunget den yngste datter til at have sex med familiens hund og de to medtiltalte i sagen; en 44-årig og en 62-årig mand, som begge er tiltalt for at have forgrebet sig på hende flere gange i vinteren 2010/2011.

Politiet fik nys om sagen, da den ældste datters kæreste overtalte hende til at gå til politiet, efter hun var flyttet fra forældrene og hjem til ham.

Der er indtil videre afsat seks retsdage i sagen. Tirsdag skal de to hovedtiltalte afhøres og så forventes det, at dommen falder 4. juli.

/ritzau/