Far og søn i Karby

Efter 32 år i spidsen for Karby Borgerforening afløses Søren Christensen af sønnen Rasmus

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

KARBY:Der var formentlig lige netop blevet tænkt på Rasmus, da Søren Christensen i starten af 1980’erne sagde ja til at blive formand i Karby Borgerforening.

I dag er senior 59 og junior 31 år. Og mandag aften byttede de plads, da borgerforeningens bestyrelse skulle konstituere sig efter sin generalforsamling. Rasmus Christensen blev ny formand, og Søren Christensen overtog hans plads som menigt bestyrelsesmedlem.

- Far har lovet at blive i bestyrelsen i hvert fald et år. Det bliver en indkøringsperiode for mig, for der er rigtigt mange ting, han ved, og hvor han vil kunne hjælpe mig og de andre i bestyrelsen i gang, siger Rasmus Christensen.

Søren Christensen siger om skiftet, at han har taget de mange år på posten på grund af de glæder, der fulgte med. Alligevel er afskeden ikke uden bitterhed.

- Jeg har mistet lysten oven på den måde, kommunen har ageret på i sager som færgens lukning og en bagatel som placeringen af en mobilmast på det sted mellem Karby og Hvidbjerg, hvor foreningen har placeret udmundingen af en natursti. Masten er ikke kommet op endnu, konstaterer Søren Christensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.