Far og søn lander roller i ny Afdeling Q-filmatisering

Når den næste Jussi Adler-Olsen-roman bliver til film, skal Elliott Crosset Hove og Anders Hove spille med.

Elliott Crosset Hove spiller med i Journal 64. Foto: Free/Hein Photography

Elliott Crosset Hove spiller med i Journal 64. Foto: Free/Hein Photography

Når Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares for allersidste gang indtager rollerne som Carl Mørck og Assad i filmatiseringen af Afdeling Q-romanen "Journal 64", får de selskab af skuespilleren Anders Hove og hans søn Elliott Crosset Hove.

Det afslører Zentropa i en pressemeddelelse.

Far og søn skal spille henholdsvis den unge og ældre læge Curt Wad, i det der er Zentropas fjerde og sidste Afdeling Q-film.

Anders Hove har tidligere medvirket i tv-serier som "Badehotellet" og "Broen", mens Elliott Crosset Hove, der blev uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i 2015, senest har gjort sig bemærket i den anmelderroste "Vinterbrødre".

- I "Journal 64" gør nogle håndværkere en uhyggelig opdagelse i en ældre københavnsk lejlighed: Bag en falsk mur i lejligheden finder de tre mumificerede lig siddende omkring et spisebord med en ledig plads klar.

- Kriminalkommissær Carl Mørck og hans assistent, Assad, i Afdeling Q bliver sat til at finde ud af, hvem mumierne er, og hvem den fjerde plads er tiltænkt, lyder det om filmens handling i pressemeddelelsen.

Det er Christoffer Boe, der skal instruere "Journal 64", mens manuskriptet til filmen er skrevet af Bo Hr. Hansen, Nikolaj Arcel og Mikkel Nørgaard. De tre første Afdeling Q-filmatiseringer har tilsammen solgt 2,2 millioner biografbilletter.

"Journal 64" får premiere den 4. oktober 2018.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.