Far om Heath Ledgers død: Kun hans egen skyld

Den afdøde skuespiller Heath Ledgers far giver i et nyt interview sønnen skylden for, at han døde af en overdosis tilbage i 2008.

Det var et kæmpe chok, da den berømte skuespiller Heath Ledger blev fundet død af en overdosis i 2008 - kun 28 år gammel.

Nu fortæller faren til den afdøde australske skuespiller nye detaljer om de sidste dage før sønnens død i et interview med Daily Mail Australia.

Heath Ledger døde af en overdosis af sovepiller og smertestillende medicin, og ifølge faren er der kun én person, der bærer skylden for stjernens alt for tidlige død.

- Det var udelukkende hans egen skyld. Det var ingen andens - han rakte ud efter dem (pillerne red.). Han puttede dem i munden. Du kan ikke skyde skylden på nogen anden i den situation, lyder det fra Kim Ledger i interviewet med Daily Mail Australia.

Heath Ledger blev fundet død i sin lejlighed i New York. Ifølge faren havde Heath Ledgers søster før hans død advaret ham mod at blande medicin sent om natten. Men den advarsel overhørte skuespilleren.

- Han sagde: "Katie, Katie, jeg har det fint. Jeg ved, hvad jeg gør." Men han havde ingen anelse, fortæller Kim Ledger til mediet.

Kun få måneder før sin død færdiggjorde Heath Ledger indspilningen af sin mest ikoniske rolle som "Jokeren" i Batman-filmen "The Dark Knight". Hans store succes som skuespiller vækker stadig stolthed hos faderen Kim Ledger den dag i dag.

- Det er svært at acceptere, fordi jeg elskede ham så højt og var så stolt af ham, siger han.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst