Udland

Far til dræbt teenager: Mit hjerte er knust

Forældrene til sorte Trayvon Martin takker alle på Twitter, efter at vagtmand er blevet frikendt for drabet.

Far til dræbt teenager: Mit hjerte er knust

Forældrene til den dræbte teenager Trayvon Martin var ikke til stede i retslokalet i Florida, da George Zimmerman blev frifundet.

Men de sørgende forældre reagerede på Twitter i minutterne efter domsafsigelsen i sagen, som har været en af de mest omtalte i USA det seneste år.

- Jeg ved, at han ville have været stolt af kampen, som vi sammen med alle jer har kæmpet. Gud velsigne jer. Selvom mit hjerte er knust, er min tro intakt, lyder det fra faren, Tracy Martin.

Han takker alle familiens støtter og de personer, som vil hjælpe til med "at sikre, at det her ikke sker igen".

17-årige Trayvon Martin mistede livet i februar 2012, efter han blev skudt af den selvudnævnte vagtmand George Zimmerman.

Zimmerman har hele tiden erklæret sin uskyld og hævdet, at han handlede i selvforsvar.

Natten til søndag dansk tid gav juryen ved et retsmøde i Sanford ham ret: George Zimmerman er frikendt for alle anklager og slipper for fængsel på livstid.

Trayvon Martins mor takker især Gud i en besked på Twitter.

- Selv i den mørkeste tid støtter jeg mig til dig (Gud, red.). Du er alt, hvad jeg har. Tak for alle jeres bønner og støtte. Jeg vil altid elske dig, Trayvon, skriver Sybrina Fulton.

Flere frygter, at frifindelsen af George Zimmerman kan udløse nye protester i det amerikanske samfund, hvor mange er vrede over drabet på den sorte teenager.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.