Aalborg

Far til fem indtager Folkeinformation

Abdulrahman er cand. mag i historie

Abdulrahman Sheikh står for Folkeinformationen et stykke tid fremover, men også sprogcaféen og biblioteket forår glæde af ham.

Abdulrahman Sheikh står for Folkeinformationen et stykke tid fremover, men også sprogcaféen og biblioteket forår glæde af ham.

Abdulrahman Sheikh Abdullahi er det fulde navn på Folkeinformations nye ansigt, som er mørkt, og tilhører en mand i sin bedste alder. Abdulrahman har somalisk blod i årerne. Han er desuden en travl mand, for han er far til fem børn. Han bor lige om hjørnet fra Trekanten på Saltumvej, og har altid gerne ville arbejde i et kulturhus, så det bliver bare ikke bedre. Det blev Trekanten, der fik æren af at ansætte Abdulrahman, for han har altid haft et godt øje til kulturhuset på Sebbersundvej. - Der foregår altid så meget. Mange steder er indsatsen med integration næsten helt væk, men når man kommer herned, opdager man at den alligevel ikke er helt død, siger Abdulrahman med et skævt smil. Nu har uddannelsen givet bonus i form af et job på Trekanten. Her kan alle møde Abdulrahman både i biblioteket og rundt omkring i huset, hvor han har gang i mange ting. Abdulrahman's ambitioner går blandt andet på at styrke samarbejdet mellem skolerne og Trekanten, og selvfølgelig gøre en ekstra indsats for de tosprogede danskere.