Farlig del af Sallingsundvej

Bilister opfatter den nye asfalt som deres kørebane, fordi der mangler afstribning

I øjeblikket er der ingen stribe til at markere grænsen mellem cykelsti og bilspor - udover forskel i asfaltens farve. Foto: Diana Holm

I øjeblikket er der ingen stribe til at markere grænsen mellem cykelsti og bilspor - udover forskel i asfaltens farve. Foto: Diana Holm

FÅRUP:Trods intentioner fra kommunens side om det modsatte, er det ikke ufarligt at cykle sydpå ud af Nykøbing i disse dage.

På en lang strækning af Sallingsundvej i Fårup er der ikke nogen markeret adskillelse mellem bilernes kørebane og den nyasfalterede cykelsti. Ifølge henvendelser til Morsø Folkeblad giver det anledning til farlige trafiksituationer, fordi bilister opfatter cykelstien som del af deres trace, hvad cyklisterne ofte ikke er forberedt på.

Der skal laves en afstribning, som markerer grænsen mellem de hårde og de bløde trafikanter, forsikrer landinspektør Chris Christoffersen, Team Vej i Morsø Kommune:

- Der har været asfaltarbejde på strækningen, som har skullet lægges om. Derfor kan jeg ikke sige præcist, hvornår der males striber. Det er noget, Thisted Entreprenørforretning, som udfører arbejdet for os, tager med sin underentreprenør NCC, der lægger asfalten, siger Chris Christoffersen.

Indtil da opfordrer han bilister til at være påpasselige og respektere cyklisterne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.