Aalborg

Farligt gaderæs i Aalborg

Hver fredag mødes flere hundrede unge nordjyder for at køre gaderæs. Men deltagerne frygter, at nogen bliver slået ihjel på grund af dårlig sikkerhed

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Niels Meredin

AALBORG: Fredag mødte NORDJYSKE.dk flere hundrede unge nordjyder, der havde sat hinanden stævne for at køre ulovligt gaderæs i Aalborg Øst.
Sådan har det været igennem en del år, og selv om sikkerheden til de ulovlige løb har meget tilbage at ønske sig, er det ikke noget, der holder de unge væk.
Flere andre steder i landet har unge bilentusiaster lavet an aftale med kommunen om at arrangere lovlige løb, hvorved sikkerheden bliver betragteligt forbedret.
Det har de unge i Aalborg også forsøgt, men Aalborg Kommune har ikke været villige til at imødekomme deres ansøgning.
Imens fortsætter de ulovlige løb fredag efter fredag. Ofte er der mindre end en halv meter mellem tilskuerne og bilerne, og i følge flere af de unge, NORDJYSKE.dk talte med, ender der med, at nogen bliver slået ihjel.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.