Farsø-pige vinder årskort til Zoo

12-årige Michelle Sigvardt fra Farsø fik sig en overraskelse, da hun i torsdags blev ringet op af Annette Filbert fra Sparekassen Himmerland.

Michelle Sigvardt får overrakt gevinsten af Annette Filbert fra Sparekassen Himmerland

Michelle Sigvardt får overrakt gevinsten af Annette Filbert fra Sparekassen Himmerland

FARSØ: - Tillykke Michelle, du og din familie har vundet et familieårskort til Aalborg Zoo, lød beskeden fra Sparekassen Himmerland.

Michelle vandt præmien, da hun sammen med 2.200 andre var med Sparekassen Himmerland i Aalborg Zoo. Her svarede Michelle rigtigt på 5 spørgsmål – og det sammen med en smule held udløste altså gevinsten.
- Selv om vejret ikke viste sig fra den bedste side, havde alle alligevel en hyggelig dag i Aalborg Zoo. Det nye rovdyranlæg var spændende at se, dyrepasserne lavede forskellige aktiviteter og dagen sluttede af med optræden af Martin og Ketil – så de fleste af vores kunder glemte heldigvis alt om regn og halvdårligt vejr den dag, fortæller Annette Filbert.
Michelle og hendes familie tager flere gange om året i Aalborg Zoo, så årskortet til Zoo vakte ikke kun glæde hos Michelle, men også hos hendes mor. - Der er jo kun 45 minutter til Aalborg Zoo, så vi vil helt sikkert bruge årskortet mange gange i løbet af i år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.