Farsø

Farsø spiste og delte priser ud

450 dukkede op til arrangement som den kvindelige Lions Club i Farsø stod bag torsdag aften

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Hans Ravn

FARSØ:Man kan sagtens i én og samme ombæring gå gennem Farsøs gader og stræder, konsumere otte udsøgte retter og udrette gode gerninger. Det beviste 450 deltagere, som torsdag aften var med, da kvinderne i Lions Club Farsø Thit Jensen havde indbudt til et arrangement, hvor man ved at købe en otte retters menu, der blev serveret på en næsten fem km. lang gåtur rundt i byen, støttede sorggrupper for børn.

I forbindelse med arrangementet blev "Thit Prisen 2017" uddelt. Den gik til Inger-Lise Jæger.

Prisen går til en kvinde, der har ydet en ekstra indsats i lokalområdet.

- Jeg oplever årets modtaget som en handlekraftig, energisk, venlig og imødekommende kvinde, der siden 2012 har været en engageret formand for Støtteforeningen ved Johannes V. Jensens museum, sagde præsidenten for Lions Club Farsø Thit Jensen, Inge Yde Frederiksen, da hun overrakte prisen til Inge-Lise Jæger.

Inge Yde Frederiksen motiverede prisen med den store arbejdsindsats, som Inger-Lise Jæger har bidraget med i forbindelse med at skabe et museum med et bredt repertoire af aktiviteter og arrangementer.

- Du er en skattet guide på busture og byvandringer, hvor du beretter om både Thit og Johannes V, sagde Inge Yde Frederiksen, som understregede, at Inger-Lise Jæger er en efterspurgt rundviser og historiefortæller på museet.

- Helt i Thit Jensens ånd er året prismodtager ikke bange for at træde op på de skrå brædder for at formidle Himmerlands historie, men hun er heller ikke bange for at påtage sig mere lavpraktiske opgaver i hverdagen, påpegede Inge Yde Frederiksen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.