Fartkontrol ved Sallingsundbroen

Billisterne overholder ikke fartgrænsen og gør det farligt for betonchauffører at passe deres arbejde. Politiet må nu træde til

Emma Toftelund Poulsen
Der bliver ikke taget hensyn til betonchaufførerne, der i disse dage arbejder på Sallingsundbroen. Billister - og især lastbiler - kører nemlig for stærkt.Arkivfoto: Bo Lehm
Morsø 9. september 2016 09:20 - Opdateret 9. september 2016 12:25

MORS: Det er ikke ufarligt at være chauffør på de betonbiler, som holder på Sallingbroen for at pumpe beton ned i beskyttelsesværket under vandet.

- Chaufførerne på betonbilerne har farlige arbejdsforhold, for billisterne kører med for høj fart og overholder ikke fartgrænsen på 50 km/t. Det er et stort problem, siger Shahriar Honar, der er projektleder ved Vejdirektoratet.

Det er især lastbilerne, som kører for stærkt, og selv om der er sat både tavler og advarselsskilte op, bliver der alligevel ikke taget hensyn til betonchaufførerne på Sallingsundbroen. Derfor har politiet nu også periodevis fartkontrol ved broen, fortæller Shahriar Honar, der dog ikke ved præcist, hvor politiet vil være placeret. Han kommer med en opfordring til billisterne.

- Vær opmærksom, vis hensyn og overhold fartgrænsen, siger han.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...