Farvel efter 26 år

Brandstationsleder Erik Thomsen afløses ved årsskiftet

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AABYBRO:Der er tradition for, at Falck landet over holder nytårsparole på årets sidste dag. Således også på de fire stationer i Jammerbugt Kommune. Her samles personalet - både de faste og de deltidsansatte - for at høre korpsets nytårshilsen, høre den lokale stationsleder berette og ofte modtage en tak fra arbejdsgiveren - kommunen.

Borgmester Mogens Gade deltog i år ved parolerne i Aabybro og Fjerritslev.

- Jeg vil gerne være til stede her i dag, og i den forbindelse sige et par ord. 2012 har været det 6. år i Jammerbugt Kommunes historie – jeg synes vi er nået langt de første seks år. Et gammelt ordsprog siger: Fremtiden kommer af sig selv– Det gør fremskridtet ikke. Fremskridtet kræver nemlig en indsats – paratheden til at gøre en indsats og hermed være med til at gøre en forskel såvel lokalt, som for fællesskabet Jammerbugt Kommune har været enestående i den opbygningsfase vi har været igennem, fortalte Mogens Gade i Aabybro.

- Et af de steder, hvor vi hurtigt kom godt i gang i Jammerbugt Kommune, var netop på beredskabsområdet. Hvor vi jo allerede i 2006 fik beskrevet og godkendt en beredskabsplan for Jammerbugt Kommune

En plan, som i høj grad er gennemført og realiseret. Derfor har store dele af 2011 og også 2012 blevet brugt på dels at udarbejde en revideret plan og dels det at få den vedtaget. Den gældende plan for den risikobaserede dimensionering i Jammerbugt Kommune blev vedtaget af kommunalbestyrelsen den 22. marts i år.

- Begge planer, såvel den tidligere som den nuværende, tilgodeser en vigtig og afgørende del af vores beredskab – nemlig de frivillige brandmænd. For uden jer havde vi slet ikke mulighed for at drive det beredskab, vi gør i dag, lød det fra borgmesteren.

- I deltidsbrandmænd muliggør en decentral løsning og dermed et ensartet serviceniveau af rednings og brandslukningsopgaverne i vores geografisk store kommune.- Men på en dag som i dag skal der også lyde en stor tak til de heltidsansatte, som på glimrende vis løser deres opgaver i vores beredskab.

Mogens Gade takkede Erik Thomsen for de mange år som brandstationsleder i Aabybro.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.