Farvel i hvid limousine

Hele Løgstør Skole sagde farvel til skoleinspektør Gunnar Villumsen, der går på pension 1. april

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

LØGSTØR:Det kunne godt have været den piv-kolde vind fra øst, der var årsag, men det var altså en glædestårer, der trillede ned ad kinden på skolelederen på Løgstør Skole, Gunnar Villumsen, fredag.

Her sagde samtlige 530 elever på skolen nemlig farvel og held og lykke fremover til skolebossen gennem 18 år, der har valgt at gå på pension.

- Jeg mangler ord, lød det fra Gunnar Villumsen, som fra morgenstunden uvidende om dagens program blev hentet i hvid limousine i hjemmet ved Næsborg af viceskoleleder Lise Winther Carlsen samt pedel Mikael Holmhus Nielsen.

Det sidste stykke op til skolen ad Bøgevej løb viceskolelederen og pedellen ved siden af limousinen udklædte som bodygards, og fremme ved skolens parkeringsplads stod skolens godt 500 elever med dannebrogsflag i hænderne for at tage imod den afgående skoleleder.

Da sideruden i den store hvide Ford Lincoln blev rullet ned strømmede børnene til for at uddele high-five til skoleinspektøren, inden han blev fulgt op til skolegården, hvor der var kage og juice til samtlige elever.

Her benyttede formanden for elevrådet, Camilla Høgh Sørensen, lejligheden til at takke skolelederen for et godt og konstruktivt samarbejde gennem årene.

- Held og lykke fremover, lød det fra Camilla Høgh Sørensen, som kunne overrække Gunnar Villumsen et gavekort på 600 kr. fra eleverne.

- Der skulle gerne være til en oplevelse eller også må du bruge pengene i det lokale byggemarked, sagde Camilla Høgh Sørensen med henvisning til, at den afgående skoleinspektør har hænderne mere end almindeligt godt skruet på ud i gør-det selv.

Evner der nu skal benyttes i endnu højere grad blandt andet i familien Villumsens sommerhus i Skagen, hvor det er planen at tilbringe noget af al den fritid, der nu bliver en realitet.

I første omgang kan det dog godt tænkes, at han må vente med at smutte i sommerhus.

For ender det ud med lockout af lærerne, så får han nemlig andre ting at tænke på. Ikke som skoleleder, for den tid er jo ovre. Men som bedstefar, fordi der er børnebørn i både Otterup på Fyn og i Vejle, som skal passes, hvis ikke de kan komme i skole...

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.