Farvel til Café Sigurd

Ejerne af den populære café takker af efter bare tre år på Toldbod Plads

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Det er slut med Café Sigurd på Toldbod Plads. Cafeens ejere har fået et godt tilbud og har afstået deres cafe.

- Der har løbende været interesse i Café Sigurd lokalerne fra forskellige investorer/restauratører, men da vi blev kontaktet af Bryghuset Vendia, havde vi en god mavefornemmelse, da de er positivt kendt. Efter en rigtig god dialog blev vi enige om vilkårene for afståelsen. Det har selvfølgelig haft betydning for os, hvem der skulle overtage de fantastiske lokaler og omgivelser efter os, siger snart tidligere direktør, Johan Krogh-Hansen.

Cafeen åbnede den 11. marts 2012 og har nydt godt af udviklingen omkring havnen.

- Café Sigurd har fra åbningsdagen været en restauration i fremdrift. Det har til tider været en udfordring, men med masser af godt personale samt nogle gode leverandører er det, det meste af tiden, gået gnidningsfrit. Det har været en stor fordel for Café Sigurd, at havnefronten har udviklet sig så utrolig positivt de sidste tre-fire år, og det har været en sand fornøjelse, hvad enten det har været julemarked eller Tall Ships Races, vi har været med til at opleve, siger Johan Krigh-Hansen.

Cafe Sigurd har været et familieforetagende, og startede som en bi-beskæftigelse, og den har i takt med udviklingen krævet mere og mere arbejde. Det skal ikke udelukkes, at der åbner et mindre sted nogle år ud i fremtiden, siger Johan Krogh-Hansen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.