Farvel til Jane Wiis

Run på Det Musiske Hus, da kommunaldirektør Jane Wiis sagde farvel Frederikshavn

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Ved farvelreceptionen torsdag i Det Musiske Hus stod den på kanapeer og boblevand - samt masser af verbale roser til Jane Wiis, der flytter til København og et topjob i KL, Kommunernes Landsforening.

Som kommunaldirektør gennem de seneste seks år har hun ført kommunen gennem kommunalreformens første svære leveår.
- Det var en satsning, men vi valgte rigtigt, da vi for seks år siden valgte landets yngste og bedste til jobbet, sagde borgmester Lars Møller og fremhævede Jane Wiis som en kompetent og visionær leder, der har forstået at investere kommunen gennem finanskrise og fusion.

Formand for Danske Havne

- Bagsiden af medaljen er, at vi har måttet sige farvel til dygtige spillere på holdet, og her har du kæmpet for hver eneste medarbejder, sagde Lars Møller.

I afskedens stund glæder han sig over, at det ikke er en anden kommune men alle Danmarks 98 kommuner, ”der nu har scoret Jane Wiis”.
- Samtidig er du blevet formand for danske havne. Det er et ekstra plus for Frederikshavn Kommune, der har planer om to store havneudvidelser, sagde Lars Møller.

Danmarks bedste arbejdsplads

Jane Wiis selv sagde farvel med manér og holdt - uden manus - en stærk, personlig tale, der gav blanke øjne hos medarbejderne, der fik en verbal krammer.

- Jeg siger farvel til Danmarks bedste arbejdsplads. Vi har måske en tendens til at se skyerne, der trækker sammen over Frederikshavn, men husk på, at der altid er et hul i skyerne. Alt er muligt. Jeg har gjort, hvad jeg kunne, og forhåbentlig en lille smule for det sted, hvor jeg er født, lød Jane Wiis’ afskedsord.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.